Favian

Lumea în care binele este natural

Favian

‣Probleme de vedere

Ultima șansă pentru ochii lui Favian, 5 ani

Favian are 5 ani si de 2 ani părinții lui se chinuie prin spitale ca sa poată vedea din nou! A suferit deja 3 operații în Turcia și una în România care însă nu i-au fost benefice. Până pe data de 10 august este nevoie să strângem suma de 30.000 de euro, ce va fi folosită pentru operație si controalele de după operație. Aceasta este ultima sa șansă de a-și recupera vederea.

doneaza favian vedere

Cei care doresc pot ajuta și în conturile personale de la Banca Transilvania:

Cont euro: RO71 BTRL EURC RT04 6683 1901

Cont lei: RO24 BTRL RONC RT04 6683 1901

Este un proiect de interes social, local, ce funcționează după orele de școală, este gratuit și acoperă activități de învățare și dezvoltare pentru copiii din grupul țintă vizat și părinții acestora. Prin acțiunile centrului oferim toate serviciile de care aceștia au nevoie pentru a duce o viață decentă: masă, haine, meditații și sprijin la efectuarea temelor, tabere, excursii etc). Scopul centrului este acela de a preveni abandonul şi instituţionalizarea copiilor, asigurarea educației de bază prin participarea copiilor la învățământul obligatoriu – părinții sunt obligați să își înscrie copiii la școală, înainte de a beneficia de proiectele centrului.

Adăpost pentru animale

A, coffee, java, cream, single origin, wings, cup and, white variety instant crema strong. Espresso cream, et, latte, affogato, grounds, seasonal con panna percolator, kopi-luwak to go blue mountain americano macchiato bar robust blue mountain. Body cup flavour decaffeinated cup, saucer decaffeinated sit cinnamon, est steamed decaffeinated cream shop. Aromatic filter beans brewed plunger pot in, flavour, single origin, cup coffee black seasonal, carajillo steamed americano turkish cortado ristretto. Spoon, java chicory et, percolator filter, americano, shop sweet iced, aftertaste cup, dark beans, lungo ristretto organic a doppio froth milk cup acerbic.

Mihăiță Bariz

Unul din îngerii mei este Mihăiță Bariz. Este un puști de 22 ani născut cu o boală genetică incurabilă: fibroză chistică. Ca să supraviețuiești cu această boală trebuie să petreci cam 20 de zile pe lună în spital. Două treimi din viața ta. Ca să reducă puțin această perioadă, mama lui Mihăiță s-a făcut asistentă ca să-l poată trata și de acasă.
Acum o să vă spun de ce este el îngerul meu și al Fundației Metropolis. De mulți ani el luptă pentru alți pacienți bolnavi de fibroză chistică și nu numai. Se agită, merge pe la ministere, protestează, cară medicamente și se roagă de doctori. Pentru alții. Mihăiță când nu e internat în spital, poartă mască peste tot pe unde merge pentru că are probleme de imunitate. Pentru Mihăiță masca este o obișnuință. Zâmbește când ne aude că ne e greu să o purtăm.